Op héél jonge leeftijd starten met karate, kan bij de Pups van Ookami Dojo. Kinderen vanaf 4 jaar maken in deze groep spelenderwijs kennis met alles wat onze sport te bieden heeft. Onze Pups krijgen de basis van het Karate aangeleerd, maar dit volgens de principes van het MultiMove. Hun brede motorische ontwikkeling wordt dus niet uit het oog verloren wanneer zij hun eerste stapjes in de karatewereld zetten!


Alle lessen bij onze Pups zijn opgebouwd uit technische karatetraining, aangevuld met sport- en spelvormen om hun brede motorische ontwikkeling te stimuleren.

Op karatevlak werken we in de eerste plaats op het leggen van een goede basis.

Op vlak van brede motorische ontwikkeling zetten we sterk in op het verbeteren van hun lichaamscoördinatie, hun evenwicht en hun conditie. We leren hen de mogelijkheden en de limieten van hun eigen lichaam kennen en doen dat door te werken aan de 12 bewegingsdoelen die de Vlaamse Overheid opstelde. Onze Pups oefenen tijdens hun trainingen dus op Stappen en Lopen, Klimmen, Klauteren en Kruipen, Springen en Landen, Glijden, Trekken en Duwen, Zwaaien en Slingeren, Heffen en Dragen, Slaan, Trappen, Vangen en Werpen, Dribbelen en Roteren. Onze lessen zijn dus erg actief 

Onze trainingen zijn dus tweevoudig: Karate en MuWe werken steeds aan alle onderdelen van het karate, in plaats van thematische lessen te geven zoals bij de oudere groepen. Onze Pups krijgen zo steeds lessen met heel veel variatie, zodat er altijd wel iets is dat hen prikkelt en uitdaagt. Via MultiMove  De lessen van onze Pups zijn dus erg actief! We bieden hen maximaal de kans om te bewegen en alles wat ze leren zo veel mogelijk uit te proberen. De Pupstrainingen bij Ookami Dojo zijn zo de ideale manier voor jonge kinderen om hun energie kwijt te raken, op een fijne en verantwoorde manier te sporten én héél wat nieuwe vriendjes te maken.

Vier avonden per week wordt er een voor onze Pups training gehouden en dit zowel in Dojo Stabroek als Dojo Putte.