Met een nieuwe sport of hobby beginnen is altijd spannend. Lijkt karate je iets voor jou, maar ben je toch niet helemaal zeker - dan zijn de gebruikelijke twee proeflessen die clubs aanbieden vaak niet genoeg om écht zeker van je stuk te zijn. Om te zorgen dat je na enkele proeflessen niet meteen een jaarabonnement moet nemen en moet investeren in een volledige uitrusting, biedt Ookami Dojo je de kans om een 'Start to Karate'-lidmaatschap te nemen. Ontdek er hier alles over!


Ken je die bijzondere 'proeflesdagen' waarop clubs alles uit de kast halen om nieuwe leden te lokken? Twee lessen lang wordt er plezier gemaakt, worden er spelletjes gespeeld en maar een beetje aan sport gedaan - en dan krijg je de keuze: inschrijven voor een heel jaar, of elders gaan proberen. Dat je nog steeds totaal geen idee hebt van wat de sport inhoudt, maakt niet zo veel uit - als je maar lid wordt. 

Bij Ookami Dojo gaan we niet mee in dit soort ledenwerving. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons lid wordt goed weet waar hij of zij aan begint. Ook bij ons kan je na 3 proeflessen kiezen om lid te worden voor de rest van het seizoen, maar misschien zijn die 3 proeflessen niet genoeg voor jou om die keuze te kunnen maken. In dat geval kan je dus kiezen voor een 'Start to Karate'-lidmaatschap.

Het 'Start To Karate'-lidmaatschap is een formule waarmee je niet na 2 of 3 proeflessen een keuze voor de rest van het seizoen moet maken, maar je wel 10 keer kan komen proefdraaien. Tijdens deze proeflessen hoef je geen karatepak te dragen en hoef je ook geen bescherming aan te kopen. Je sport gewoon in loszittende sportkledij en bescherming wordt door ons voorzien. Wij zorgen dat je verzekert bent en zorgeloos van alle aspecten van het karate kan proeven - en dat zonder verdere verplichtingen.
Ontdek je dat karate niet jouw ding is? Geen probleem, je hangt niet aan ons vast en kan gewoon verder zoeken naar een sport die jou ligt.
Wil je na je proefperiode karate blijven doen en lid worden van onze karateschool? Fantastisch! We zetten je 'Start to Karate'-lidmaatschap om in een volwaardig lidmaatschap én je inschrijvingsgeld voor je 'Start to Karate'-lidmaatschap wordt in mindering gebracht bij je jaarabonnement. 

Bij onze Pups, Welpen en Jeugd is het 'Start To Karate'-lidmaatschap het hele jaar door beschikbaar.

Bij de Volwassen is het 'Start To Karate'-lidmaatschap anders georganiseerd:
Bij de start van het sportseizoen worden beginnende volwassenen in een aparte groep begeleid door onze lesgevers. Vijf weken lang trainen zij afgescheiden van de ervaren leden, zodat ze de kans krijgen om de basis goed onder de knie te krijgen. Na deze vijf weken kunnen deze startende volwassenen dan probleemloos aansluiten bij de reguliere trainingen. Volwassenen die later in het seizoen aansluiten kunnen ook gebruik maken van een 'Start To Karate'-lidmaatschap, maar er is dan geen aparte lessenreeks voorzien. Onze lesgevers zorgen er uiteraard ook dan voor dat startende volwassenen goed begeleid en omkaderd worden.

Een 'Start to Karate'-lidmaatschap kost €15 voor kinderen jonger dan 12 jaar en €25 voor jongeren en volwassenen vanaf 12 jaar.