LESGEVERS

Bij Ookami dojo kunnen we rekenen op een gemotiveerd stel lesgevers.

Met hart en ziel zetten zij zich in voor de club en doen zij hun uiterste best om ieders karate-ervaring top te maken.

We stellen hen daarom graag even aan u voor.

Jelle Strybosch

 

Sensei Jelle werd geboren in 1994 en begon met het beoefenen van krijgskunsten toen hij 7 jaar oud was. Zeven jaar lang beoefende hij Judo bij KV Judo/Antwerp United en Judoclub Merksem. Na verloop van tijd vond hij hier echter zijn ding niet meer en ging hij op zoek naar een andere uitdaging. In 2009 wandelde hij daarom binnen bij Fudoshin Dojo en begon hij met Kyokushin Karate. Na zeven jaar getraind te hebben, zocht Jelle noodgedwongen andere oorden op. Samen met verschillende andere karateka's stichtte hij Ookami Dojo, waar hij momenteel de rol van clubhouder en hoofdlesgever op zicht neemt.

 

In zijn dagelijks leven staat Sensei Jelle voor de klas. Hij studeerde in 2015 af als leraar secundair onderwijs en deze invloed neemt hij ook mee naar de dojo. Senpai Jelle hecht veel belang aan een correcte didactische en pedagogische aanpak en waakt er dan ook over dat er op een verantwoorde manier gewerkt wordt bij Ookami Dojo.

Jente Noiron

 

Senpai Jente begon in 2013 aan zijn karateverhaal. Hij startte bij Fudoshin Dojo en maakte in 2016 mee de overstap toen Ookami Dojo werd opgericht.

 

Jente ontpopte zich op korte tijd tot lesgever en vooral in de Kidsclass neemt hij de nodige verantwoordelijkheid op zich. Als jonge en enthousiaste karateka is hij een prima voorbeeld voor onze kinderen en weet hij hen ook erg te motiveren. Ook bij de jeugdafdeling helpt Jente de beginnende karateka's mee op weg.

 

In 2017 schoolde Senpai Jente zich bij en volgde hij verschillende opleidingen om zich verder te ontwikkelen als lesgever . Senpai Jente volgde aan de Vlaamse Trainersschool de opleiding tot MultiMove-begeleider en behaalde later in het jaar ook zijn getuigschrift 'Animator in het Jeugdwerk'.

Shihan Etienne Van Holt - Peter

 

Shihan Etienne Van Holt is reeds lange tijd een gevestigde waarde binnen het Europese Kyokushinlandschap. Lange tijd was hij hoofdlesgever bij Sutani Dojo, tot hij deze functie doorgaf en de belgische landsafgevaardigde werd binnen het IFK.

 

Shihan Etienne neemt het peterschap waar bij Ookami Dojo. Hij staat onze club bij met raad en daad. Daarnaast springt hij bij waar nodig en houdt hij ons op het goede pad.

Over ons:

 

Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.

 

Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:

 

E. info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

Ookami Dojo dankt haar sponsors: