LESGEVERS

Bij Ookami dojo kunnen we rekenen op een gemotiveerd stel lesgevers.

Met hart en ziel zetten zij zich in voor de club en doen zij hun uiterste best om ieders karate-ervaring top te maken.

We stellen hen daarom graag even aan u voor.

Jelle Strybosch


Sensei Jelle werd geboren in 1994 en begon met het beoefenen van krijgskunsten toen hij 7 jaar oud was. Zeven jaar lang beoefende hij Judo bij KV Judo/Antwerp United en Judoclub Merksem. Na verloop van tijd vond hij hier echter zijn ding niet meer en ging hij op zoek naar een andere uitdaging. In 2009 wandelde hij daarom binnen bij Fudoshin Dojo en begon hij met Kyokushin Karate. Na zeven jaar getraind te hebben, zocht Jelle noodgedwongen andere oorden op. Samen met verschillende andere karateka's stichtte hij Ookami Dojo, waar hij momenteel de rol van clubhouder en hoofdlesgever op zicht neemt.


In zijn dagelijks leven staat Sensei Jelle voor de klas. Hij studeerde in 2015 af als leraar secundair onderwijs en deze invloed neemt hij ook mee naar de dojo. Sensei Jelle hecht veel belang aan een correcte didactische en pedagogische aanpak en waakt er dan ook over dat er op een verantwoorde manier gewerkt wordt bij Ookami Dojo.

Andy Vermeulen


Senpai Andy Vermeulen begon zijn karatereis jaren geleden. Na enkele omzwervingen belandde hij bij Sutani Dojo in Brasschaat, waar hij zich verder ontwikkelde als karateka. Senpai Andy bleek een enorm talent te hebben voor Kata en werd zo verschillende keren Belgisch Kampioen. Ook werd Senpai Andy 3 keer geselecteerd om Belgiƫ te vertegenwoordigen op het Wereldkampioenschap.


In september 2017 ging Senpai Andy het engagement aan om Ookami Dojo te ondersteunen en ons kata-team onder zijn hoede te nemen. Senpai Andy verzorgt sindsdien de competitietraining kata, maar springt ook tijdens andere trainingen bij.

Over ons:


Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.


Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:


E.  info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

T. 0032497205201


Ookami Dojo dankt haar sponsors: