Betalingen kan je doen op

 

Clubkas Ookami Dojo vzw.

BE11 9731 6494 9948

 

Vermeld steeds je naam, afdeling, trainingslocatie en waarvoor je betaald.

Verzekering en Bondsgeld

 

 

Verzekering | € 15,00

Al onze leden dienen aan te sluiten bij de verzekeringspolis van onze sportclub. Dit kost €15.00 en is een seizoen geldig.

 

Bondsgeld | € 15,00

Om onze leden optimaal te kunnen begeleiden, zijn wij aangesloten bij de Internationale Federatie voor Karate (IFK). Dit lidmaatschap kost jaarlijks € 15.00 per lid. In ruil voor lidmaatschap krijgen onze leden toegang tot nationale trainingen en kunnen zij examens afleggen voor een volgende graad. Kar-diokas dienen geen bondsgeld te betalen.

Lesgelden

 

Lesgelden zijn afhankelijk van het moment van inschrijven. De hieronder vermelde tarieven gelden voor een inschrijving in september en zijn zonder voor- of herinschrijvingskorting.

 

 

Pups en Welpen | € 100,00

Het basislidgeld voor onze Pups en Welpen bedraagt €100,00. Voor dit bedrag kunnen zij 2 dagen per week meetrainen in een van onze dojo's. Deze lesdagen dienen op voorhand gekozen te worden en liggen vast voor het hele seizoen.

 

3e en 4e lesdag | € 25,00

Is 2 lesdagen niet genoeg voor jouw Pup of Welp? Voor €25,00 extra kunnen zij aan alle trainingen die onze club voor hun leeftijdsgroep organiseert deelnemen.

 

 

Jeugd en Volwassenen | € 110,00

Het lesgeld voor onze jeugd en volwassenen bedraagt €110,00 euro. Hier is deelname aan al onze trainingen én aan de crossovertrainingen met andere stijlen in inbegrepen.

 

Kar-dio | € 100,00

Een jaarabonnement voor de Kar-dioworkouts kost €100,00. Hierin zijn de lessen Kar-dio inbegrepen, maar ook deelnemen aan de crosovertrainingen met andere stijlen is met het jaarabbonement mogelijk. Voor de Kar-dioka's bestaat ook een 10-beurtenkaart. Deze kost €50,00 euro.

Trainingsuitrusting

 

Het is iedereen vrij om zijn trainingsuitrusting zelf samen te stellen en aan te kopen. Desondanks kunnen wij via de club, dankzij afspraken met bepaalde leveranciers, totaalpakketen met alle benodigdheden aanbieden aan zeer democratische prijzen.

 

Pups en Welpen | € 50,00

Een all-inpakket voor Pups en Welpen kost €50. Een karatepak en -band, scheenbescherming, handschoenen en een badge met het clubembleem zijn in deze prijs inbegrepen.

 

Jeugd en volwassenen | € 65,00

Een all-inpakket voor jeugd en volwassenen kost €65,00. Een karatepak en -band, dikke scheenbescherming, MMA-handschoenen en een badge met het clubembleem zijn in deze prijs inbegrepen.

Over ons:

 

Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.

 

Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:

 

E. info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

T. 0032497205201

 

Ookami Dojo dankt haar sponsors: