Maandag

Vrijdag

18u00 - 18u45

Pups

Pups

18u45 - 19u30

Welpen: Kihon en Kata

Welpen: Kumite

19u30 - 20u30

Jeugd+: Kihon en Kata

Jeugd+: Kumite

20u30 - 21u30

 

Kar-dio

Dojo Putte

Dojo Putte is waar het voor Ookami Dojo allemaal begon. Onze werking startte hier in oktober 2016 en kent tot op de dag van vandaag een mooie groei en bloei.

 

Dojo Putte is gevestigd in de sporthal van MFC De Biezen en biedt onderdak aan Pups (4- tot en met 7-jarigen), welpen (8- tot en met 12-jarigen) en Jeugd+ (13-jarigen en ouder). Daarnaast verzorgen we hier ook lessen Kar-dio.

Onze Afdelingen in Dojo Putte

De Pups

(4 tot en met 7 jaar)

 

Bij de Pups vangen we de allerjongste karateka's op. Spelenderwijs, met een mix van karate en MultiMove, zetten we hen op weg. We bieden hen een uitdagende leeromgeving, waarin de focus op de brede, motorische ontwikkeling van de kinderen ligt.

De Welpen

(8 tot en met 12 jaar)

 

Vanaf 8 jaar kom je bij Ookami Dojo bij de Welpen terecht. In deze afdeling wordt er sportspecifieker getraind en komt het karate sterk op de voorgrond. Algemene motorische vorming wordt echter niet vergeten!

Jeugd +

(13 jaar en ouder)

 

In deze afdeling vindt al wie ouder is dan 13 jaar zijn plek. Hier wordt er stevig getraind en hebben we aandacht voor alle aspecten van het traditioneel karate, maar hebben we ook aandacht voor kracht- en conditietraining.

 

Kar-dio

(vanaf 18 jaar)

 

Als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende manier om aan je conditie te werken, dan biedt Ookami Dojo je de oplosing. Iedere vrijdag verzorgen we een Kar-dioworkout voor iedereen ouder dan 18 jaar. Een uur lang werk je jezelf in het zweet op opzwepende muziek, terwijl je het beste van jezelf geeft met een mix van gevechtstraining, cardiotraining, bootcamp en aerobics.

 

Over ons:

 

Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.

 

Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:

 

E. info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

Ookami Dojo dankt haar sponsors: