Osu allen!

We sloten seizoen 2020 - 2021 af met een fantastisch zomerkamp en mogen nu dus vooruit blikken naar een beloftevol 2021 - 2022.
Na 1,5 seizoenen dunctioneren in zeer bizarre omstandigheden, mogen we eindelijk weer de hoop koesteren op een normaal jaar.
We hebben dus grootse plannen en mooie ambities, die ik via deze weg even met jullie wil delen. 

Dit seizoen is een jubileumjaar voor onze club. We bestaan 5 jaar en verschillende events zullen in het teken daarvan staan. 
Noteer alvast dat zaterdag 2 oktober (onze jaarlijkse trainingsdag) en het weekend van 20 - 22 mei (ons jaarlijkse zeekamp) momenten zullen zijn waarop we onze verjaardag zullen vieren. 

Verder veranderen dit seizoen enkele zaken:
De traningslocaties van maandag en dinsdag wisselen, dwz. op maandag trainen we in Dojo Stabroek en op dinsdag in Dojo Putte. Op deze manier hebben we meer ruimte voor onze Jeugd, Volwassenen en het katateam én kan er voor de jeugd en volwassenen op maandagavond een extra training worden ingelast. Zij kunnen vanaf dit seizoen dus 3x per week trainen!

De trainingstijden blijven zoals ze tijdens de coronaregeling waren. Dit betekent dat onze Welpen elke dag een kwartier langer kunnen trainen dan zij pre-corona deden. Dit maakt dat zij tot een volledig uur extra kunnen trainen per week en geeft ons veel extra mogelijkheden om aan hun karateskills te werken.

Alle officiele clubcommunicatie schakelt over op Twizzit. De voorbije maanden werkten Twizzit en onze mailing nog naast elkaar, maar per 1 september schakelen we volledig op Twizzit over. Het zal even aanpassen zijn, maar de App zorgt er voor dat iedereen alles op een centrale plek kan terugvinden. Niemand kan dan nog een mailtje missen of een bericht niet krijgen door een fout of verouderd mailadres. 

 

Tot slot, groot nieuws; In 2022 organiseert Ookami Dojo het Nederlands Kampioenschap Kata in opdracht van de NKA. Hierover volgt binnenkort nog de nodige info, want dit is een project waar we heel wat helpende handen bij nodig hebben. 

 

Het seizoen heeft superveel voor ons in petto. Trek je gi aan, knoop je obi en zet je in Kamaete! Wij gaan knallen!

 

Osu!