Kar-dio

Cardiotraining, maar dan met de 'Kar' van Karate

 

Bij Ookami Dojo geloven we dat sporten leuk, uitdagend en gezond moet zijn. Het moet mensen een uitlaatklep geven, maar ook 'boosten' en een goed gevoel bezorgen. In onze jeugdwerking merken we dat we deze doelen vlot halen, maar we willen meer doen. Ook voor volwassenen willen we het verschil kunnen maken.

 

We stellen daarom met trots 'Kar-dio' voor, Ookamis workout voor volwassenen waarin gevechtstraining, aerobics, bootcamp, cardiotraining en krachttraining worden samengevoegd tot een leuk en uitdagend geheel. We combineren het beste van verschillende werelden en geven jou zo de kans om fit te worden als onze vechters, maar dan zonder dat je er de blauwe plekken moet bijnemen. We letten er goed op dat iedereen tijdens de workout 'op maat' kan trainen, zodat niemand zich zorgen hoeft te maken over zijn gezondheid of bang moet zijn voor blessures. Via oefeningen in verschillende 'niveaus' kan iedereen met Kar-dio beginnen, of je nu géén conditie hebt of al een poosje aan het sporten bent en gewoon een extra uitdaging zoekt.

 

De lessen Kar-dio starten op de eerste vrijdag van september en vinden vanaf dan iedere vrijdag plaats in MFC De Biezen (Dojo Putte). Van 20u30 tot 21u30 geven we daar het beste van onszelf!

 

Twijfel je nog of Kar-dio iets voor jou is? Kom gerust langs en bekijk het eens. Daarnaast kan je ook deelnemen aan een gratis proefles.

 

Over ons:

 

Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.

 

Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:

 

E. info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

T. 0032497205201

 

Ookami Dojo dankt haar sponsors: