Maand van de Sportclub

Ieder jaar organiseren Sport Vlaanderen, de gemeentelijke sportdiensten en de lokale sportclubs in Vlaanderen de "Maand van de Sportclub". Heel september zetten de vele sportclubs dan de deuren open voor publiek en bieden ze iedereen de kans om kennis te maken met hun werking. Ook Ookami Dojo zet alle jaren zijn schouders onder dit fantastische project!


Start To Karate

Tijdens de Maand van de Sportclub biedt Ookami Dojo al wie kennis wil maken met karate de kans om dit supervoordelig te doen.  Voor maar €15 koop je een 'Start To Karate'-kaart, waarmee je 10 lessen kan volgen in onze Dojos. Je hoeft voor deze lessen ook geen materiaal aan te kopen, zodat je uitgebreide kennismaking met karate je echt niet meer dan €15 kost.


Zitten je tien lessen er op en wil je verder gaan met karate, dan kan dat. Je 'Start To Karate'-lidmaatschap wordt dan omgezet naar een volledig lidmaatschap én je krijgt €15 korting op het lidgeld. Blijkt karate toch niet je ding te zijn, dan is er ook geen enkel probleem.


De 'Start To Karate'-kaart is enkel verkrijgbaar tijdens de Maand van de Sportclub, maar is wel het volledige sportseizoen geldig.


Kriebelt het bij jou om van deze actie gebruik te maken? Stuur ons een mailtje of kom langs in onze Dojo te Stabroek of Putte! 

Wanneer kan ik langskomen?

Zin om langs te komen en gebruik te maken 'Start To Karate'-actie? Super!

Je hoeft niet te wachten op een 'speciale' open-lesdag of open training, maar kan gewoon in onze dojo's binnenspringen.

Als je in Dojo Putte wil proberen, vind je hier alle verdere info. Voor Dojo Stabroek kan je terecht op deze pagina.

We hopen je snel te mogen begroeten!

Over ons:


Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.


Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:


E.  info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

T. 0032497205201


Ookami Dojo dankt haar sponsors: