2 februari 2018 - Girlpower!

 

Bij Ookami Dojo werken we met een erg jong team en dat bepaalt sterk onze visie. We geloven in de kracht van de jeugd, in het potentieel van nieuwe ideeën en in jonge mensen een platform bieden. Tijdens Girlpower! combineerden we deze visie met de wens van enkele van oze karate-girls om eens les te krijgen van enkele vrouwelijke kampioenen.

 

Wie in België aan vrouwelijke karate-kampioenen denkt, komt vrij snel op Senpai Elise en Senpai Shanty van Asahi Dojo uit. Deze dames bewezen zich de voorbije jaren in zowel Kata als Kumite in binnen én buitenland. Ze zijn beiden meervoudig belgisch kampioen, wonnen ook al Franse, Nederlandse, Spaanse en Europese Kampioenschappen - en dan zwijgen we nog over hun prestaties op kleinere toernooien. Beide dames werden de voorbije jaren door onze eigen meisjes op wedstrijden opgemerkt en groeiden - zonder dat zelf te weten - uit tot de rolmodellen waarnaar onze meisjes opkijken. Op de Yokoso Cup trokken we daarom onze stoute schoenen aan en na overleg met beide dames en hun sensei, werd afgesproken dat zij eens bij ons in de dojo les zouden komen geven.

 

Op 2 februari was het zover en streken Senpai Elise en Senpai Shanty neer in Putte Aan De Grens. Ze verzorgden een heel leuke gevechtstraining voor al onze Welpen en Jeugd+'ers, waarin heel wat oog zat voor conditie en techniek. Een uur lang oefenden we fanatiek en daarna werden ook de nodige rondjes gespard.

 

Het was een geslaagde avond waar nog lang over zal worden nagepraat!

Over ons:

 

Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.

 

Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:

 

E. info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

T. 0032497205201

 

Ookami Dojo dankt haar sponsors: