Nieuws

Ookami Dojo is een dynamische karateclub en dus steeds in beweging. We nemen deel aan vele activiteiten in onze streek, aan trainingsdagen, kampen, wedstrijden en stages.

Op deze pagina lees je daar korte verslagjes over en kan je ook de bijhorende foto's bekijken. Zo blijf je makkelijk op de hoogte van al onze avonturen!

21 april 2018 - Belgian Open Kata Championship

21 April trok het Katateam ten strijde. Op het Open Belgian Kata Championship, namen zij het op tegen een internationale tegenstand en lieten ze zien wat ze konden!

2 tot 4 Maart 2018 - Winterkamp IFK Belgiƫ

Het eerste weekend van maart hield IFK Belgiƫ haar jaarlijkse trainingskamp in Kasterlee. Jayson, Yelina, Courtney, Rune, Senpai Jente en Sensei Jelle waren van de partij en gaven het hele weekend lang het beste van zichzelf.

10 tot 12 februari 2018 - Carnavalsweekend

Van 10 tot 12 februari vierde Ookami Dojo Carnaval. Carnavalstrainingen en onze deelname aan de Carnavalsstoet maakten er een superleuk weekend van!

2 Februari 2018 - Girlpower!

Op 2 februari hadden we bij Ookami Dojo Senpai Shanty en Senpai Elise van Asahi Dojo op bezoek. Deze dames verzorgden een kumitetraining voor onze welpen en jeugd.

3 november 2017 - Noritsu Cup 2017

Op 3 december zakten we af naar het Nederlandse Gilze, om deel te nemen aan de Noritsu Cup. Onze leden lieten er mooi karate zien en bewezen zich tegen sterke tegenstanders.

19 november 2017 - Judd Reid Seminar

Als je training wou krijgen van de legendarische Shihan Judd Reid, moest je van 18 tot 19 november bij Ichi Dai Dojo zijn. Sensei Jelle, Senpai Jente en Rune waren er bij!

16 oktober 2017 - Kermisloop Putte

Op 16 oktober deed Ookami Dojo mee aan de Kermisloop in Putte. Onze lopers gaven het beste van zichzelf, terwijl verschillende ouders de organisatie hielpen door de bakfiets te besturen.

24 september 2017 - Dorpsdag Stabroek

Op de Dorpsdag van Stabroek pakte Ookami Dojo dit jaar uit met een gezellige infostand, leuke doe-opdrachten en enkele spectaculaire demonstraties. We maakten er een echte promo-dag van!

2 september 2017 - Opening Dojo Stabroek

Op 2 september deed Ookami Dojo een nieuwe vestiging open in Stabroek. Hiermee brachten we onze sport eindelijk terug naar het polderdorp, iets waar veel mensen op zaten te wachten.

14 april 2018 - 25th Day Of the Youth And Beginners

Op 14 april trokken we naar het nederlandse Zoetermeer, om deel te nemen aan the 25th Day of the Youth And Beginners. 8 Ookamis gingen de mat op en bewezen zich met verve!

18 februari 2018 - Kwartaaltraining NKA

De NKA blies op 18 februari verzamelen voor een kwartaaltraining met de ganse bond. Ook Ookami Dojo tekende prestent op deze leerrijke trainingsdag.

3 en 5 februari - Examen

Op 3 en 5 februari legden een hele hoop Ookamis examen af voor een nieuwe band. Zowel in Stabroek als Putte kregen we knappe dingen te zien en konden we als club trots zijn!

26 januari 2018 - C@O2: Hapkido

Op 26 januari sloegen Ookami Dojo en Krijgsportschool Mudo Putte de handen in elkaar voor een heuse Crosstraining met als thema Hapkido!

1 en 2 december 2017 - Sinterklaas op bezoek

Net als vorig jaar bracht Sinterklaas een bezoekje aan onze dojo's. De Sint stelde onze leden uitgebreid op de proef en liet hen zo werken voor hun cadeautjes.

12 november 2017 - Yokoso Cup

Op 12 november, een week na het BK Kumite, trok Ookami Dojo naar de Yokoso Cup in Turnhout. We maakten indruk op deze Katawedstrijd en vielen ook hier in de prijzen!

15 oktober 2017 - Ookami Dojo Trainingsdag

Op 15 oktober bliezen we voor al onze leden verzamelen. Op de eerste Ookami Dojo Trainingsdag, kregen alle Ookamis de kans om les te volgen van verschillende lesgevers.

15 tot 17 september 2017 - BKOS Mountaincamp

Voor de elfde keer organiseerde het BKOS het Mountaincamp in Namen. Ook Ookami Dojo zette het hele weekend lang het beste beentje voor in en rond de Citadel.

30 en 31 maart 2018 - Paastraining

Eind maart bezocht de Paashaas onze twee dojos. Hij trainde mee met onze pups en had voor iedereen iets lekker meegebracht!

15 februari 2018 - Tuimeltuin

Tijdens de krokusvakantie streek Pop-up sprinkastenlenfeest 'Tuimeltuin' neer in MFC De Biezen. Ookami Dojo en de sporthal sloegen de handen in elkaar om er ook voor onze leden iets leuk van te maken.

4 februari 2018 - NK Kata

Op 4 februari nam Ookami Dojo deel aan het Nederlands Kampioenschap Kata en behaalde we enkele schitterende resultaten!

24 december 2017 - Kerstmutsentraining en -drink

Op 24 december verzamelden heel wat Ookamis en Sympathiasanten in Dojo Putte voor onze jaarlijkse Kerstmutsentraining.

24 november 2017 - Examen

Op 24 november was het voor veel van onze leden het eerste examen van het seizoen. Vooral Pups en welpen legden examen af, maar ook enkele jeugd-leden waagden zich aan een grondige test!

4 november 2017 - Belgian Championship

Op 4 november gingen 4 van onze leden de mat op. Senpai Jente, Rune, Courtney en Daniel verdedigden de eer van onze club op het BK in Schoten en deden dat met verve!

29 september 2017 - F&F-day

Om de Friends and Family van onze leden eens kennis te laten maken met onze sport, organiseerde Ookami Dojo een F&F-day, waarop zij een lesje konden meedraaien.

10 september 2017 - NKA Strandtraining

Het NKA, onze nederlandse moederorganisatie, opent het karateseizoen reeds vele jaren met een strandtraining. Ookami Dojo zakte dus met een delegatie af naar het strand van Hellevoetsluis!

Over ons:

 

Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.

 

Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:

 

E. info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

T. 0032497205201

 

Ookami Dojo dankt haar sponsors: