15 - 17 september 2017 - BKOS Mountaincamp

 

De Belgian Karate Organisation Shinkyokushin organiseert reeds vele jaren een trainingskamp aan het einde van september. Namen, en dan meerbepaald haar citadel, vormt al geruime tijd het decor voor dit fantastische weekend dat ondertussen deelnemers uit binnen- en buitenland aantrekt. Verschillende Ookamis namen dit jaar opnieuw aan dit trainingskamp deel en beleefden zo een onvergetelijk weekend vol Kyokushin-spirit, vriendschap en plezier.

 

Het Mountaincamp is - en dat zeggen we zonder eender welke organisatie tegen de schenen te willen schoppen - het meest indrukwekkende trainingskamp waar we tot nu toe aan heb deelgenomen. Het is niet gewoon 'een zwaar kamp', het is een uitdagend kamp, van begin tot einde. Het is een kamp dat alles van je vraagt, maar je tegelijk ook alles geeft. Dat Sensei Peter De Raedt en Sensei Marc Goyvaerts er ieder jaar in slagen om zo'n topkamp op poten te zetten, dwingt enorm respect af! Ze hebben een kamp gecreëerd dat doorgaat in een prachtige en enorm inspirerende omgeving, waarop instructeurs van topniveau op een erg toegankelijke, menselijke manier lesgeven en waarin niemand wakker ligt van bond of organisatie. Overgiet dat alles dan nog eens met een sausje Shihan Koen Spitaels, die het kamp begeesterd met zoveel passie en vuur dat je als deelnemer niet anders kan dan een héél weekend in vuur en vlam staan, en je weet waarom het Mountaincamp missen voor ons géén optie meer is.

 

Volgend jaar tekent Ookami Dojo dus zeker weer present op dit epische trainingsweekend!

Over ons:

 

Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.

 

Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:

 

E. info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

T. 0032497205201

 

Ookami Dojo dankt haar sponsors: