BUITENTRAININGEN

Buitentrainingen zijn een extra training voor al wie op zoek is naar dat tikkeltje meer. Tijdens een fysieke workout in de open lucht sta je immers aan meer uitdagingen bloot dan wanneer je gewoon in een sportzaal traint. We trekken er daarom regelmatig op uit om buiten te trainen!


Bij Ookami Dojo maken we gebruik van verschillende buitenlocaties. Het Moretusbos en het Uitkijkpunt over de Opstalvallei zijn de twee meestgebruikte locaties, maar ook het Elzenbos, het Mastenbos, het Park van Stabroek en zelfs de Kalmthoutse Heide doen van tijd tot tijd dienst als 'Buitendojo'.


Bij Buitentrainingen wordt er aan verschillende onderdelen gewerkt, maar meestal zal conditionele training centraal staan.


Tijdens de buitentrainingen wordt er rekening gehouden met ieders kunnen. Oefeningen worden aangepast naar ieders niveau, zodat zowel echte beginners als ervaren rotten er een uitdaging in vinden. Ook sympathisanten kunnen aan Buitentrainingen deelnemen wanneer zij daar zin in hebben.

Over ons:


Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.


Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:


E.  info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

T. 0032497205201


Ookami Dojo dankt haar sponsors: