Betalingen kan je doen op


Clubkas Ookami Dojo vzw.

BE11 9731 6494 9948


Vermeld steeds je naam, afdeling, trainingslocatie en waarvoor je betaalt.

Inschrijvingsformulieren

Om lid te worden van Ookami Dojo vzw., dien je een ingevuld inschrijvingsformulier te bezorgen aan ons bestuur. Je vindt de inschrijvingsformulieren hieronder terug.

Inschrijvingsformulier Pups en Welpen (-12 jaar)

Inschrijvingsformulier Jeugd (12 tot en met 17 jaar)

Inschrijvingsformulier Volwassenen (Vanaf 18 jaar)

Verzekering en BondsgeldVerzekering    |     € 15,00 of €25,00

Al onze leden dienen aan te sluiten bij de verzekeringspolis van onze sportclub. Dit kost €15,00 voor Pups en Welpen en €25,00 voor Jeugd en Volwassenen. De verzekeringsbijdrage is een seizoen geldig. Bij de verzekeringsbijdrage van de Jeugd en Volwassenen is bovendien aansluiting bij de Vlaamse Vechtsport Assosiatie inbegrepen.


Bondsgeld    |     € 15,00

Om onze leden optimaal te kunnen begeleiden, zijn wij aangesloten bij de Internationale Federatie  voor Karate (IFK). Dit lidmaatschap kost jaarlijks € 15,00 per lid. In ruil voor lidmaatschap krijgen onze leden toegang tot nationale trainingen en kunnen zij examens afleggen voor een volgende graad.

Trainingsuitrusting


Het is iedereen vrij om zijn trainingsuitrusting zelf samen te stellen en aan te kopen. Desondanks kunnen wij via de club, dankzij afspraken met bepaalde leveranciers, totaalpakketen met alle benodigdheden aanbieden aan zeer democratische prijzen.

Lesgelden


Lesgelden zijn afhankelijk van het moment van inschrijven. De hieronder vermelde tarieven gelden voor een inschrijving in september en zijn zonder voor- of herinschrijvingskorting.Pups en Welpen    |     € 100,00

Het basislidgeld voor onze Pups en Welpen bedraagt €100,00. Voor dit bedrag kunnen zij 2 dagen per week meetrainen in een van onze dojo's.  Deze lesdagen dienen op voorhand gekozen te worden en liggen vast voor het hele seizoen.


Jeugd en Volwassenen    |     € 110,00

Het lesgeld voor onze jeugd en volwassenen bedraagt €110,00 euro. Voor dit bedrag kunnen zij 2 dagen per week trainen én deelnemen aan de competitietraining.


Extra trainingsdag    |     € 15,00

Heb je nood aan meer dan 2 trainingsdagen per week? Voor €15,00 train je het hele jaar door één dag per week extra.


Twee of meer extra trainingsdagen    |     € 25,00

Heb je nood aan meer dan 3 trainingsdagen per week? Voor €25,00 bovenop het standaardlesgeld train je het hele jaar door zo veel als je zelf wil en kan je alle trainingsdagen komen meedoen.


Steunend lidmaatschap    |     € 25,00

Draag jij onze club een warm hart toe, maar zie je het niet zitten om zélf aan karate te doen? Dan is een steunend lidmaatschap het overwegen waard. Voor €25,00 mag je jezelf een héél jaar steunend lid noemen en krijg je op al onze activiteiten het ledenvoordeel.

Over ons:


Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.


Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:


E.  info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

T. 0032497205201


Ookami Dojo dankt haar sponsors: