Een gratis proefles volgen


1. Wanneer kan ik een proefles komen volgen?

Iedere training bij Ookami Dojo staat open voor publiek en 'probeerders'. Wil je eens proberen, spring dan gerust binnen op het moment dat jouw afdeling traint. Je bent welkom om 3 gratis proeflessen te volgen.


2. Wat heb ik nodig om een proefles te volgen?

Om aan een proefles deel te nemen heb je geen speciaal materiaal nodig. Gewone, loszittende sportkledij volstaat. Sportschoenen heb je niet nodig, want we trainen blootsvoets. Breng wel zeker een flesje water mee, zodat je tijdens de training iets te drinken hebt.


3. Hoevaak kan ik komen proberen?

Iedereen is welkom om 3 gratis proeflessen te volgen. Op die manier krijg je de kans om verschillende trainingsvormen en karate-oefeningen uit te proberen, zodat je een goede indruk krijgt van wat de sport net inhoudt.


4. Hoe kan ik me voor een proefles inschrijven?

Om je in te schrijven voor een proefles, vul je het formulier hiernaast in. Vermeld in je bericht zeker je naam, leeftijd, sportieve achtergrond en alle info die je zelf belangrijk vindt voor een goede start.


5. Hoe kan ik me na de proeflessen inschrijven?

Als je na de proeflessen het idee hebt dat karate iets voor jou is, kan je je bij Ookami Dojo inschrijven. Je krijgt dan van een lesgever de nodige info en formulieren mee. Inschrijven kan het hele jaar door en het lesgeld is afhankelijk van het moment waarop je dat doet.

 
 
 
 
 
 

Over ons:


Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.


Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:


E.  info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

T. 0032497205201


Ookami Dojo dankt haar sponsors: