BOSTRAINING

Bostrainingen zijn een extra training voor al wie op zoek is naar dat tikkeltje meer. Tijdens een fysieke workout in de open lucht sta je immers aan meer uitdagingen bloot dan wanneer je gewoon in een sportzaal traint.  Tijdens de zomermaanden trekt Ookami Dojo er daarom op uit om buiten te trainen!


Bij Ookami Dojo worden er twee soorten bostrainingen gegeven. Meestal kiezen we voor een bosloop van 3,5km en stoppen we tussendoor voor wat conditie- en krachtoefeningen. Onze looproute op zich is ook redelijk uitdagend. Dankzij een reeks hellingen en een partij trappen is deze training sowieso stevig. Naast de bosloop kan een bostraining ook in 'bootcamp'-vorm gegeven worden. We blijven dan gewoon op een van de veldjes in het bos en werken daar een gevarieerde reeks oefeningen af.


Tijdens de bostrainingen wordt er rekening gehouden met ieders kunnen. Oefeningen worden aangepast naar ieders niveau, zodat zowel echte beginners als ervaren rotten er een uitdaging in vinden.

Over ons:


Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.


Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:


E.  info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

T. 0032497205201


Ookami Dojo dankt haar sponsors: