JEUGD +

Karatetraining in al zijn facetten

Vanaf 13 jaar kom je bij Ookami Dojo terecht in de afdeling Jeugd +. Hier gaat de intensiteit van de trainingen omhoog en komt de traditionele karatetraining helemaal op de voorgrond.


We hebben bij deze afdeling duidelijke aandacht voor Kihon en Kata (Basistechnieken en Stijloefeningen) enerzijds en Kumité (Gevechtstraining) anderzijds.


Kihon en Kata zijn de traditionele trainingsvormen van het karate. Het is dit waar de meeste mensen aan denken als ze het over karate hebben. We trainen hier de basisbewegingen ter plaatse, bewegend (Ido Geiko) of in vastgelegde stijloefeningen (Kata). Ook de toepassingen van deze technieken op vlak van zelfverdediging komen tijdens deze traingen aan bod.


Kumité is het onderdeel waarin Kyokushin Karate zich van de meeste andere karatestijlen onderscheidt. Onze vechtvorm en reglementen lagen immers aan de basis van wat vandaag Kickboxen heet. Bij Kyokushin vechten we dus fullcontact en met relatief weinig bescherming. Tijdens gevechtstraingen oefenen we op stootkussens of op een partner.


Verder hebben we bij de jeugd + veel aandacht voor algemene conditietraining. Dit is een werkpunt waar we aandacht aan besteden tijdens de gewone- en de bostrainingen.


Jeugd+ers die ook aan competie willen doen, krijgen ten slotte de kans om dinsdagavond deel te nemen aan competitietrainingen. Deze gaan door in Dojo Stabroek.

Trainingstijden


Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

19u30 - 20u30

Kihon en Kata
20u00 - 21u00

Kumitétraining

21u00 - 21u30

Hojo Undo

Sfeerbeelden

Over ons:


Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.


Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:


E.  info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

T. 0032497205201


Ookami Dojo dankt haar sponsors: