Pups

Kyokushin & MultiMove:

Een goed recept

Bij Ookami Dojo willen we karate toegankelijk maken voor alle leeftijden. We hebben daarom een zeer sterk uitgewerkte jeugdwerking, waarbij ook jonge kinderen vanaf 4 jaar aan hun trekken komen. In de Pups-afdeling in Dojo Putte, vangen we de kids van 4 tot en met 7 jaar op en begeleiden we hen op gepaste wijze.


De focus bij de Pups ligt sterk op hun welbevinden en ontwikkeling; we besteden daarom veel aandacht aan basismotoriek en werken vooral via de principes van het MultiMove. Als club proberen we voor deze kinderen maximale bewegingskansen te creƫren tijdens uitdagende trainingen. We werken hierbij aan de twaalf verschillende bewegingsdoelen, zoals ze zijn opgesteld door de Vlaamse Overheid, nl.: Stappen en Lopen, Klimmen, Klauteren en Kruipen, Springen en Landen, Glijden, Trekken en Duwen, Zwaaien en Slingeren, Heffen en Dragen, Slaan, Trappen, Vangen en Werpen, Dribbelen en Roteren.


Qua sportspecifieke ontwikkeling werken we bij deze karateka's met een duidelijke leerlijn.  Er wordt met hen gewerkt aan de 10e, 9e en 8e Kyu van de IFK Syllabus, volgens een uitgebreid traject. Op deze manier proberen we deze kinderen een stevige basis mee te geven, waardoor zij sterker aan hun verdere karatetraining kunnen starten.


Sparren en gevechtstechniek komt in deze groep ook aan bod.  De kinderen krijgen regelmatig de kans om hun basistechnieken op stootskussens in te oefenen  en via spelletjes krijgen zij de wedstrijdregels en het tai sabaki aangeleerd.

Trainingstijden

Naast onze Putse Pups-afdeling, hebben we ook nog Pups in Dojo Stabroek. Bezoek ook zeker deze pagina voor meer info.


Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

18u00 - 18u40

Pups

(Kinderkarate)
Pups

(Kinderkarate)

Sfeerbeelden

Over ons:


Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.


Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:


E.  info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

T. 0032497205201


Ookami Dojo dankt haar sponsors: