Pups

Kyokushin & MultiMove:

Een goed recept

Bij Ookami Dojo willen we karate toegankelijk maken voor alle leeftijden. We hebben daarom een zeer sterk uitgewerkte jeugdwerking, waarbij ook jonge kinderen vanaf 4-5 jaar aan hun trekken komen.  In onze Pups-afdelingen vangen we karateka's van 4 tot en met 7 jaar op en begeleiden hen op gepaste wijze.


De focus bij de Pups ligt sterk op hun welbevinden en ontwikkeling; we besteden daarom veel aandacht aan basismotoriek en werken vooral via de principes van het MultiMove. We geloven dat kinderen de kans moeten krijgen om zich op alle sportieve vlakken te ontwikkelen en houden daarom onze trainingen zo breed mogelijk. Een kind dat na een of twee seizoenen beslist dat karate toch niet zijn ding is, moet een andere sport kunnen gaan doen zonder 'handicaps' te hebben opgelopen. Als club proberen we voor deze kinderen maximale bewegingskansen te creƫren tijdens uitdagende trainingen.


Qua sportspecifieke ontwikkeling werken we bij deze karateka's met een duidelijke leerlijn.  Er wordt met hen gewerkt aan de 10e, 9e en 8e Kyu van de IFK Syllabus, volgens een uitgebreid traject. Op deze manier proberen we deze kinderen een stevige basis mee te geven, waardoor zij sterker aan hun verdere karatetraining kunnen starten.


Sparren en gevechtstechniek komt in deze groep ook aan bod.  De kinderen krijgen regelmatig de kans om hun basistechnieken op stootskussens in te oefenen  en via spelletjes krijgen zij de wedstrijdregels en het tai sabaki aangeleerd.

Trainingstijden

Naast onze Pups in Dojo Stabroek, hebben we ook onze Pups in Dojo Putte. Neem dus zeker ook op deze pagina een kijkje voor meer info.


Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

18u00 - 18u40


Pups

(Kinderkarate)


Pups

(Kinderkarate)


Sfeerbeelden

Over ons:


Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.


Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:


E.  info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

T. 0032497205201


Ookami Dojo dankt haar sponsors: