FILMPJES

Op deze pagina kan je alle filmpjes bekijken die onze PR-verantwoordelijke maakt.

Ookami Dojo - De Coolste Sportclub van Vlaanderen

25/09/2018


Sport Vlaanderen en MNM zijn op zoek naar de Coolste Sportclub van Vlaanderen en Ookami Dojo voelt zich uiteraard geroepen om deze zware taak op zich te nemen. Met dit promotiefilmpje nam onze club deel aan deze wedstrijd.

Ookami Dojo daagt je uit op de Putse Grensfeesten!

20/05/2018


Ieder jaar neemt Ookami Dojo deel aan de Grensfeesten in Putte. Ook dit jaar zetten we ons beste beentje voor en met onze Karate-challenge boden we jong en oud de kans om op een leuke manier kennis te maken met onze club en sport.

Ookami Dojo - Trainingsdag 1 - Bostraining

15/10/2017


Op 15 oktober 2017 hielden we een trainingsdag voor al onze leden. In de namiddag trokken de welpen en jeugd onder leiding van Sensei Jelle naar het Moretusbos. Daar werd nog een stevige conditietraining gegeven, aangevuld door Kumite met focus op Kuzushi en zelfverdediging.

Ookami Dojo - Trainingsdag 1

15/10/2017


Op 15 oktober 2017 hielden we een trainingsdag voor al onze leden. De hele voormiddag lang krijgen zij les van onze gastlesgevers;

Shihan Peter Fens en Sensei Elze Fens van Bushido Dojo (NKA), Sensei Bas Westening van Nintai en Kwan Jang Nim Hans Bolders, Sabumnim Erik Mooi en Kees Diependaal van Mu Do Putte.

Karate in Stabroek - Welkom Bij Ookami Dojo

04/09/2017


Op 2 september opende Ookami Dojo een nieuwe vestiging in het polderdopr Stabroek. Van onze eerste training werd dit promotiefilmpje gemaakt.

Kyokushin Kid: The Secret Service

25/02/2017


Wanneer Ookami Dojo aangevallen wordt door een rivaliserende club, ligt het lot van iedereen in de handen van onze held: de Kyokushin Kid. Alleen jammer dat hij hierbij het verschil niet meer kent tussen vriend of vijand...


Spanning, overvloedig geweld, schattigheid en humor gegarandeerd met de allereerste "Ookami Dojo" kortfilm, getiteld Kyokushin Kid: The Secret Service!


Deze film werd geïnspireerd door Kingsman: The Secret Service.

Ookami Dojo - Sinterklaas Kapoentjes

06/12/2016


Op 2 december hielden we onze sinterklaastraining en kregen we ook hoog bezoek. De Sint kwam hoogstpersoonlijk langs om alle kinderen van Ookami Dojo te begroeten. Ook de Zwarte Pieten waren van de partij en zij trainden zelfs even vrolijk met ons mee!

Ookami Dojo - Zeekamp trailer (2016)

02/12/2016


Ookami Dojo organiseert in april 2017 haar eigen trainingsweekend in Blankenbergen. Om dit nieuws bekend te maken, trokken Senpai Jelle en PR-verantwoordelijke Filip Swinnen alvast naar zee om deze superspannende trailer te maken!

Ookami Dojo - Teaser trailer (2016)

12/11/2016


Er komt een grote verrassing aan voor al onze leden... Wat het is zeggen we nog niet, maar we lichten wel al een tipje van de sluier...

Over ons:


Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.


Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:


E.  info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

T. 0032497205201


Ookami Dojo dankt haar sponsors: