MULTIMOVE VOOR KINDEREN

Een gevarieerd bewegingsaanbod voor jonge kinderen


Kinderen bewegen en sporten vandaag minder dan hun leeftijdsgenoten 20-30 jaar geleden. De gevolgen hiervan zijn gekend; kinderen kennen een motorische achterstand, het aantal kinderen met overgewicht stijgt jaarlijks en de daarbijhorende gezondsheidsproblemen nemen ook jaar na jaar toe. Om deze tendens een halt toe te roepen, startte de Vlaamse Overheid het project 'MultiMove voor Kinderen' op.


MultiMove wil jonge kinderen op een pedagogisch verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier aanzetten om meer te bewegen. Het project focust hierbij op een brede motorische ontwikkeling. Er wordt op een niet-sporttakgerichte manier gewerkt aan de twaalf verschillende bewegingsdoelen.


Bij Ookami Dojo scharen wij ons achter deze visie. Ook wij willen kinderen aanzetten om te sporten, te spelen en te bewegen. In onze Kidsclass werken we daarom volgens de principes van het MultiMove. We creƫren maximale bewegingskansen voor onze kids en geven hen tijdens de karatetraining de kans om aan de 12 verschillende bewegingsdoelen te werken.

Over ons:


Ookami Dojo vzw. is een jonge en dynamische karateclub. Met een frisse kijk op een lange traditie zoeken we onze eigen weg binnen de karatewereld.


Bij Ookami Dojo vzw. beoefenen we Kyokushin Karate. We trainen op Kihon, Kata, Kumite, Kracht, Conditie en Lenigheid.

Neem contact met ons op:


E.  info@ookamidojo.be

W. www.ookamidojo.be

T. 0032497205201


Ookami Dojo dankt haar sponsors: