Laatste nieuws

 

We keken er al lange tijd naar uit, maar eindelijk was het dan zover. Dojo Stabroek kon op 1 mei eindelijk intrek nemen in zaal Moorland!

Binnenkort

OVER ONZE CLUB

Er is weinig dat zo tot de verbeelding van het brede publiek spreekt als de Oosterse krijgskunsten. In films, tv-series, boeken en zelfs muziekclips worden beoefenaars van deze sporten regelmatig opgevoerd als onoverwinnelijke superhelden waartegen geen enkele tegenstander is opgewassen. Slechts zelden groeit een echte krijgskunstenaar uit tot de legendarische proporties van zijn tegenhangers uit de populaire cultuur, maar niets houdt ons tegen om toch naar die grootsheid te streven.

Bij Ookami Dojo is het precies dat dat we elke training opnieuw doen. Via uitdagende lessen waarin alle aspecten van het karate aan bod komen, prikkelen we onze leden om te groeien, door te zetten en beter te worden dan ze de dag voordien waren. Jong en oud krijgen bij ons de kans om een eigen karateverhaal te schrijven en zich te bekwamen in alles wat onze prachtige krijgskunst te bieden heeft. Van sportkarate tot zelfverdediging, van filosofie tot levenswijze: voor karate moet je bij Ookami Dojo zijn.

Ga dus de uitdaging aan en schrijf je in voor enkele proeflessen!

Jelle Strybosch - Clubhouder

© website powered by Twizzit.com