Bij Ookami Dojo proberen we meer te zijn dan enkel een sportclub. Onze Karateschool of Dojo is letterlijk een plek waar mensen 'de weg leren' en de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen als athleet én als mens. Deze visie wordt ondersteund door verschillende partners en sponsors, die net als ons geloven dat we als samenleving voor elkaar moeten zorgen. 

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze sponsors en partnerorganisaties!

 

Gemeente Stabroek is een van de oudste partners van Ookami Dojo. We werken intensief samen met het lokaal bestuur, de sportdienst en de sportraad om sporten in Stabroek zo laagdrempelig en toegankelijk te maken.
Ookami Dojo on Tour en de Sportkampen van de gemeente zijn twee prachtige voorbeelden van onze hechte samenwerking!

Gemeente Woensdrecht is een trouwe partner van Ookami Dojo. Naar aanleiding van het NK Kata dat Ookami Dojo in 2022 organiseert, werken we samen om dit een onvergetelijk evenement te maken.

Kinesitherapie praktijk Kinoptima is een van onze nieuwe partners, maar wel zo'n partner met wie we vanaf het eerste moment een fijne klik hebben. Het Kinoptima-team en Team Ookami vonden elkaar eerst in onze gemeenschappelijke visie op sport voor kinderen, maar we voelden allemaal dat er meer uit onze samenwerking te halen valt. In 2021 gingen we daarom een officieel partnership aan, waarbij Kinoptima Ookami Dojo ondersteunt als aanspreekpunt voor de begeleiding van onze athleten en Ookami Dojo Kinoptima ondersteunt tijdens hun MulitiSkillz-kampen. We zijn bijzonder trots op deze samenwerking en daarom zal Kinoptima ook een plekje krijgen op de officiele Ookami-trainingspakken! 

Multipraktijk CogniMotori en Ookami Dojo werken samen sinds 2019. In volle corona-crisis vonden onze beide organisaties elkaar en zetten we de schouders onder leuke sportkampen voor lagereschoolkinderen. Multipraktijk CogniMotori is een enorm sterk team dat wonderen verricht voor het mentale welzijn van kinderen en we vonden elkaar dan ook door de goede match in visie.