Als je de Ookami Dojo Ouderraad een slogan zou moeten geven, zou die "Samen maken we iedereen sterker" zijn.

Onze Ouderraad is een enthousiaste groep die onze vereniging een héél warm hart toedraagt. Ze steken daarom zowel voor als achter de schermen graag de handen uit de mouwen en ondersteunen ons bestuur zowel op organisatorisch als praktisch vlak. Wat onze Ouderraad allemaal doet en voor de club betekent, kan je hier allemaal ontdekken.


Onze Ouderraad werd in 2018 opgericht en heeft sindsdien een heel traject afgelegd. Net als ons lesgeverskorps groeide het de voorbije jaren uit tot een vast orgaan in onze werking. 

De Ouderraad zorgt in de eerste plaats voor logistieke ondersteuning. Tijdens de trainingen verzorgen zij de administratie; ze houden de aanwezigheden bij, stempelen de lidboekjes af en staan de ouders van nieuwe leden te woord wanneer zij een les komen bijwonen. Daarnaast helpen vrijwilligers uit de Ouderraad voor en na de training met het opstellen en opruimen van de zaal.

Verder organiseert de Ouderraad verschillende initiatieven om de club financieel te ondersteunen. De wafeltjesverkoop, de acties op de Putse Grensfeesten en de acties op de Dorpsdag in Stabroek worden door de Ouderraad gecoördineerd. De opbrengst van deze acties vloeit steeds terug naar onze leden en wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de thematrainingen met Sinterklaas en Pasen.

Tot slot is onze Ouderraad aanwezig op alle Ookami-events. De sterke schouders onder het Zeekamp, het Zomerkamp en tijdens onze trainingsdagen worden steeds door de Ouderraad geleverd.